Перейти до основного вмісту

Відповіді AT&T на листи щодо анлока. Як зрозуміти, що від мене хочуть?

Як тільки Україна та Росія дізналися про те, що можна розблокувати залочений Apple iPhone 4 від AT&T оператора, кожен власник яблучної цеглини почав діяти.

На жаль, великий потік бажаючих отримати анлок призвів до посилення вимог компанії AT&T. Тепер дедалі більше відмов приходять на пошту. Але як зрозуміти, що означають дані листи і що робити далі, багато хто не знає. Пропоную покінчити із цими питаннями.

Розшифровка листів від AT&T:

Знайдіть лист який прийшов Вам, і дізнайтеся про що йдеться, що робити далі:

1. Якщо надійшла відповідь з наступним змістом:

Для того, щоб повідомити AT&T Customer Care про те, щоб заблокувати ваш iPhone. Please review AT&T's general eligibility requirements for unlocking iPhone. Якщо ви працюєте міжнародно, ви будете гладити, щоб ваші iPhone роботи в багатьох країнах по всьому світу. Check out our information on traveling abroad with iPhone for further help. Please do not reply до цього message. Всі replies є автоматично deleted. AT&T Online Customer Care

Потрібно зайти в обліковий запис AT&T. Цей обліковий запис мають лише власники контракту AT&T. :( Таким чином, компанія перевіряє, чи дійсно ви є їх клієнтом.