Перейти до основного вмісту

Вінтажний чохол-книга BookBook для MacBook Air та MacBook Pro Retina

Аксесуари у вінтажному стилі міцно увійшли в моду, підкреслюючи не згасаючий інтерес до своєї історії та культури. Оригінальний винахід компанії Twelve South - шкіряний чохол-папка BookBook для MacBook Air та MacBook Pro Retina з різними розмірами екранів вже є.

Зручний, красивий та незамінний Bookbook для Macbook

Тепер щасливі власники iГаджетів зможуть одягнути у вінтажний кейс, який, на перший погляд, не відрізниш від старовинної чи дуже зачитаної гарної книги. Зручна конструкція чохла дозволяє використовувати його з моделями ультрабуків з діагоналлю 11, 13 та 15 дюймів. Однак, на сайті виробника рекламується BookBook як аксесуар для MacBook Pro з дисплеєм Retina та MacBook Air.

Основою BookBook для MacBook Air/Pro є жорсткий каркас, який забезпечує міцний захист пристрою. Зовнішній бік каркасу покритий шкіряною обкладинкою зі стильною палітуркою. Внутрішня сторона аксесуара, що стикається з корпусом ноутбука, вистелена м'яким матеріалом, захищаючи від косметичного пошкодження металу. Габарити чохла-книги дозволяють вмістити у нього пристрої MacBook Pro різних модифікацій.

Довгоочікувана новинка, яку встигли вже напахати

Аксесуари Twelve South вже знайомі багатьом. Чохли BookBook з успіхом "носять" iPhone та iPad. Урожайний дизайн кейсу, дуже популярний в сучасний час, чудово виглядає на високотехнологічному гаджеті. Чохол-папка виготовлений у вигляді старовинної книги із натуральної шкіри. Виробник з точністю передав всі зовнішні деталі справжньої старовинної книги, від тонкощів палітурки до потертостей обкладинки. На iOK в наявності, чохол Bookbook для iPhone 4S/4 , а також новинка шкіряний чохол Bookbook для iPhone 5 . Відмінний вибір.

Радимо звернути увагу і на чохли з фетру та шкіри Handwers для Macbook .