Перейти до основного вмісту

Xperia Z3+ можна зарядити за 10 хвилин за допомогою фірмової зарядки

На початку 2015 року японський виробник Sony представив флагманський смартфон Xperia Z3+. Серед основних переваг моделі: прогресивного чіпсету, високої технології LDAC для підвищення якості звуку музики бездротових пристроїв, витонченого дизайну, головним є сучасна технологія Qualcomm Quick Charge 2.0, що значно прискорює зарядку батареї акумулятора. Завдяки даній технології за 10 хвилин можна поповнити заряд необхідний для 5,5 годин роботи смартфона. Заряджання гаджета протягом 45 хвилин забезпечать цілий день роботи в автономному режимі.

Фірмовий зарядний пристрій UCH10 для Sony Xperia Z3+ не схожий на типові заряджання Sony. аксесуар пропонується в чорному та білому кольорах. Зазначимо, що досі зарядка застосовувалася для смартфонів, розрахованих на одну SIM-карту. Після релізу Xperia Z3+ на російському ринку, ми дізнаємося, чи зарядка увійшла в комплект з пристроєм.

Крім того, компанія Sony розробила док-станцію Sony DK52, виготовлену за новим стандартом, що підтримує технологію Quick Charge 2.0. У продаж док-станції Sony DK52 надійде у червні.