Перейти до основного вмісту

Як налаштувати кілька поштових скриньок на iPhone

У минулих наших статтях ви навчилися створювати пошту на вашому iPhone, а якщо ще ні, то вам сюди . Ця стаття буде корисна тим, хто вже налаштував собі пошту, а потім раптово згадав, що у них їх дві, або вісім, кому як подобатися. І так приступимо...

Налаштування кількох поштових скриньок на iPhone

Так як ви вже досвідчені гуру в налаштуванні пошти, не зупинятимемося на дрібницях і відразу перейдемо в пункт меню "Налаштування" -> "Пошта, адреси, календарі", там бачимо вже створений нами обліковий запис, не чіпаємо його, а натискаємо "Додати ".

Далі слідуємо звичайної інструкції з налаштування пошти, хто забув як, читаємо та повторюємо. Після того як ми додали другий обліковий запис, потрібно зайти в кожен і перевірити, щоб вони були активні, як показано на малюнку.

Після чого ми виходимо з налаштувань та заходимо до нашої пошти.

Там ми вже бачимо кілька поштових скриньок, кожен має окрему папку "Вхідні". За тією ж схемою можна налаштувати скільки завгодно поштові скриньки. Про надходження нових листів вам повідомлятиме циферка над кнопкою "Mail", таким чином регулярно перевіряти пошту вам буде так само просто як отримувати СМС. Будь-які питання, що вас цікавлять, з налаштування пошти можете задавати нам, вирішимо вашу проблему спільно.