Перейти до основного вмісту

Як носиться, як міцний чохол Кролик від Москіно для iPhone 5, 5s

Кожного покупця, при покупці чохла цікавлять його практичність, тобто як він поводитиметься при щоденному використанні. Тому, з кожної нової партії товару, що надходить до нашого інтернет-магазину, я відбираю кілька моделей для себе, і для експерименту. Зараз, я розповім вам, як "носиться" чохол Кролик від Москіно на iPhone 5.

Як виглядає Кролик Moschino після місяця використання

Відразу хочу зазначити, що у кролика відламалися вусики. Вусиків на мордочки, що виглядала над екраном, було шість. Тепер залишилося лише два, і я збираюся їх підстригти. Мабуть, вони не витримали постійного зіткнення з різними речами в сумочці, бо при розмові вони зовсім не заважали.

Висновки:

Дуже привабливий та зручний чохол із силікону щільно сидить на смартфоні. Про це часто запитують клієнтки, які мають намір замовити чохол для iPhone 5. На фото ви бачите, що вирізи на чохлі точно збігаються з отворами для роз'ємів, динаміками та кнопками управління.

За місяць використання чохол не змінив свій колір і виглядає як новий. Тільки білий хвостик злегка забруднюється, але легко витирається вологою ганчірочкою.

Я активно використовую смартфон, використовую весь спектр його чудових функцій. Чохол Кролик для Москіно на iPhone 5 витримав усі випробування і заслужив багато компліментів від моїх подруг та знайомих.