Перейти до основного вмісту

Як перезавантажити iPhone 7 або iPhone 7 Plus, якщо він завис

Раніше ми вже писали про те, як примусово перезавантажити iPhone , якщо він завис. Однак, з виходом iPhone 7 та iPhone 7 Plus, ця процедура трохи змінилася. Не сильно. Проте треба знати, у чому справа. Зараз ми пояснимо.

Змінилася лише одна кнопка

Щоб зробити новий смартфон водонепроникним, Apple довелося позбутися механічної круглої кнопки Home. Але зробити це їм би не дозволили ми, шанувальники цього бренду. Кнопка "Додому" залишилася. Але тепер вона не натискається, а є сенсорною. Однак ви відчуваєте вібрацію від фірмового двигуна Taptic Engine, який емітує натискання. Ось чому для перезавантаження Айфон 7 більше не використовується кнопка.

Усі, теорію розповіли. Нижче ви дізнаєтеся про коротку інструкцію з перезавантаження смартфона.

Вчимося перезавантажувати iPhone 7 або iPhone 7 Plus

  • Крок 1. Візьміть в руку свій iPhone 7 або iPhone 7 Plus та натисніть кнопку живлення на бічній панелі, що знаходиться праворуч смартфона
  • Крок 2. Тепер утримуйте кнопку живлення і знайдіть ліворуч пристрій і натисніть кнопку зменшення гучності.
  • Крок 3. Увага! Переконайтеся, що ви тримаєте дві кнопки одночасно.
  • Крок 3. Тепер зачекайте кілька секунд. Екран Айфон повинен погаснути - відключиться.
  • Крок 4. На фінальному етапі ви маєте побачити логотип Apple. Відпускайте кнопки. Ваш iPhone 7 або iPhone 7 Plus успішно перезавантажився.

Після цієї процедури ви жорстко/примусово перезавантажте пристрій.

Навіщо перезавантажувати iPhone 7?

Так, система iOS надійна та працює без збоїв. Але бувають випадки, коли Айфон зависає, екран просто стає чорним і він не відповідає жодній з ваших команд. Ось у такому випадку і доведеться примусовий ресет. Саме тому потрібні фізичні кнопки. Вони завжди зможуть оживати ваш улюблений смартфон.

Сподіваємось ми вам допомогли :)