Перейти до основного вмісту

Як роблять неймовірні чохли для смартфона із полімерної глини

Захисний чохол для смартфона може бути неймовірно оригінальним та стильним, захищаючи апарат та піднімаючи настрій оточуючим! Подивіться який незвичайний, інфернальний аксесуар можна зробити з полімерної глини, виявивши трохи фантазії та працелюбності.

Як зробити чохол із полімерної глини?

Пластичний матеріал розминають на тонкий лист і вирізають основу. Потім роблять реалістичне око, закріплюючи його смужками глини. Потім поетапно ліплять рот і щупальця, обробляють фактуру і рельєф заготівлі. Для закріплення результату, готовий зразок кладуть на 30 хвилин у мікрохвильову піч.. Надати реалістичність вашому "монстрику" допоможуть акрилові фарби, а лакове покриття надасть аксесуару закінчений, розкішний вигляд.

На завершення, просушити заготовку в печі, при невисокій температурі. Тепер у вас в руках чудовий декор, яким можна наклеїти на чохол для смартфона будь-якої моделі. Другого такого не знайдеш!

Тепер подивіться відео

Слова так не передадуть усе, що побачать очі. Терпіння і працю, і, звичайно ж, талант створюють геніальні речі. Ми поки що не доросли до такого рівня. Але, можемо запропонувати вам особисто створити свій дизайн чохла з фото або зробити чохол зі своїм прізвищем чи ім'ям . Носити персональні аксесуари у рази привабливіше.