Перейти до основного вмісту

Як розпізнати музику, яка грає по радіо, ТВ за допомогою iPhone - Shazam

Існує в App Store дуже корисна програма для любителів музики. Додаток який допоможе розпізнати музику, яка грає в даний момент, яку Ви дуже собі хочете, але не знаєте як вона називається, хто її творець. Сьогодні Ви дізнаєтеся як легко дізнатися про цікаву композицію за допомогою програми Shazam.

Що таке Shazam?

Shazam - це програма для iPhone / iPad / iPod та Android пристроїв, яка вміє розпізнавати музику за її мелодією. Достатньо включити програму, під час програвання пісні по радіо в машині, або коли йде класний кліп на ТБ, почекати кілька секунд. Програма запише мелодію, подивиться у своїй базі даних збігу та в моменті видасть Вам ім'я виконавця та назву композиції. Дуже крута штука! За допомогою Shazam Ви зможете записати на свій iPod будь-яку музику, тобто дізнаєтесь виконавці та завантажите/купіть в інтернеті або iTunes Store.

Як працює Shazam?

Для того щоб розпізнати музику, програмі потрібне підключення до інтернету. В базі програми сотні тисяч музичних треків, до яких Шазам зможе достукатися за допомогою інтернету. Але, якщо під рукою немає доступного підключення, програма запише на згадку уривок мелодії. І за першого можливого підключення до глобальної мережі інтернет видасть Вам виконавця твору. Дуже корисна річ!

Останнє оновлення Shazam має низку нових функцій

  • Автоматичне розпізнання музики, що грає - функція дозволить в автоматичному режимі збирати програмі граючі треки навколо Вас. Після чого програма розповість Вам про всі композиції, які програвалися в заданий час.
  • Діляється з тегами у WhatsApp, iMessage

Вартість програми та де скачати?

Завантажуємо, як завжди через iTunes. :)