Перейти до основного вмісту

Як створити кухоль із власним дизайном використовуючи конструктор?

Посуд із унікальним дизайном є досить популярним сувеніром, особливо якщо спеціально приготовлений на корпоратив. Створити такий подарунок тепер стало ще простіше з конструктором для створення кухлів із власним дизайном від компанії iOK.

Види кухлів

Майстер зі створення посуду з унікальним дизайном дозволяє вам легко і просто змоделювати та придбати наступні види продукції: пластиковий термо-стакан, металевий кухоль-термос, великий кухоль лат, маленький кухоль лат, керамічний кухоль .

Створення гуртка

У категорії "Кружки" спочатку слід вибрати необхідний посуд, після чого з'явиться його порожній макет, готовий до моделювання. У цій статті буде показаний приклад оформлення замовлення на металевий кухоль-термос.
У нижньому лівому кутку області моделювання знаходиться кнопка "Сітка", яка дає змогу швидко вибрати необхідний тип розбиття площі друку. У нашому випадку вибираємо площу без розбивки.
За допомогою кнопки "Завантажити з диска" слід вибрати на комп'ютері потрібне зображення для моделювання. Також є можливість це зображення завантажити в конструктор безпосередньо з соцмереж ВКонтакті та Instagram.
У діалоговому вікні надається два варіанти завантаження зображення. Перший стандартним методом через діалогове вікно відкриття файлу, другий більш цікавий - простим перетягуванням файлу в область позначену пунктирною лінією.
Після завантаження зображення воно потрапляє в нижній лоток мініатюр. Просто перетягніть мініатюру на макет та зображення заповнить його.
У конструкторі при моделюванні макета, передбачені наступні маркери, що знаходяться по кутах зображення: маркер з хрестиком видаляє накладений дизайн, маркер із двома стрілочками дозволяє змінити розмір зображення, маркер із круглою стрілкою дає можливість змінити кут повороту зображення.
Для перегляду змодельованого гуртка необхідно натиснути кнопку "Перейти до оформлення".
Далі слід ознайомитись обов'язково з інформацією про продукт. Якщо ви помітили неточність на макеті, можна повернутися до його редагування (кнопка "Повернутися до редагування"). Якщо все влаштовує, тоді можна продовжити і натиснути на кнопку "Замовлення" для завершального кроку оформлення замовлення.
У діалоговому вікні необхідно вказати всі дані про одержувача і натиснути кнопку "Оформити замовлення" для підтвердження замовлення.
Досить просто все, чи не так? Тепер ви знаєте, як саме працює наш конструктор зі створення кухлів із власним дизайном. Крім кухлів інтернет магазин "iOK" має чималий асортимент чохлів для iPhone 5/5S .