Перейти до основного вмісту

Як відрізнити оригінальні навушники Apple Earpods від китайської підробки, копії.

Китайські майстри вміють підробити будь-який гаджет. Копію досить складно відрізнити від оригіналу. Як це зробити, на прикладі навушників Apple EarPods, представлених рік тому, ми продемонструємо у нашій публікації. Давайте навчимося як відрізняти оригінальні навушники Apple Earpods від підробки.

Упаковка навушників

Зверніть увагу на якість коробки, її колір. Колір підробки світліший за колір навушників. В оригіналі вони ідентичні. У перших копіях на коробці був відсутній логотип Apple.

Провід Earpods

Провід оригіналу еластичніший і товстіший, отже - міцніший. Біля навушників і 3,5 мм конектора mini jack є м'які гумові трубки - кожухи. У підробках часом зовсім немає кожухів. Провід навушників повинен мати рівну довжину і напис "зроблено в Китаї".

Форма навушників

У формі навушників спостерігаються розбіжності. Форма підробки злегка витягнута, шов помітніший. Сітка в оригіналі металева, у фейка – з тканини.

Пульт керування

У оригінальній моделі зазори практично відсутні, кнопки легко натискаються, копії, кнопки іноді взагалі не працюють.

Звук Apple Earpods

Звук – це визначальна якість навушників. Звук китайської підробки позбавлений обсягу та басів, при спілкуванні через гарнітуру звучатиме хрипко.

Який можна зробити висновок?

Узагальнивши всі характеристики, хочемо зробити висновок. Якість підроблених навушників значно поступається якістю оригінальних навушників Apple EarPods. І якщо зовні вони схожі, то задоволення від прослуховування музики ви не отримаєте. Однак ви можете слухати аудіо-книги. Стережіться підробок, і не звертайте увагу на низькі ціни.