Перейти до основного вмісту

Як встановлювати завантажені програми в iTunes 11 на iPhone 5?

Якщо ви дотримуєтеся думки, що iTunes 11 дійсно найкращий спосіб керувати iOS-пристроєм через комп'ютер, тоді ця стаття спеціально для вас! Тут ми розглянемо варіант установки на iPhone 5 заздалегідь завантажених із App Store додатків через iTunes 11.

Крок перший. Підключення пристрою

Для початку необхідно запустити саме програмне забезпечення iTunes 11 і дочекатися його повного завантаження. Далі слід підключити свій iPhone 5 до комп'ютера за допомогою дата-кабелю або Wi-Fi. Обов'язково дочекатися ініціалізації вашого яблучного пристрою: його назва має з'явитися у категорії "Пристрої" бічної панелі iTunes.

Крок другий. Відкриття вікна керування програмами

Як відомо, iTunes 11 продубльований інтерфейс управління мультимедійними даними. Перший ставитиметься до медіатеки даного ПЗ, а другий ставитиметься безпосередньо до підключеного iOS-пристрою . Вам знадобиться другий варіант, відкриття якого реалізується після вибору вашого пристрою в списку підключених до комп'ютера та ідентифікованих в iTunes 11. У вікні, необхідно перейти у вкладку "Програми", де знаходиться список всіх завантажених програм з App Store.

Крок третій. Встановлення вибраних програм

Для зручності ви можете відсортувати їх за критерієм "Категорія", щоб точно знати, яке додаток не є грою . Тепер залишається лише відзначити ті програми, які хочете встановити на свій iPhone 5. Це можна зробити за допомогою кнопки "Встановити", яка розміщена навпроти кожної невстановленої програми. Тепер залишається лише запустити процес синхронізації даних, який можна виконати завдяки натисканню на кнопку "Синхронізувати", розташовану в нижньому правому куті вікна iTunes 11.