Перейти до основного вмісту

Як за допомогою iTunes 11 записувати музику на iPad/iPhone/iPod Touch?

У цій статті йдеться про механізмера роботи з iTunes 11, зокрема записи музичних композицій на мобільні яблучні пристрої. Якщо ж Ви часто користуєтесь даним програмним забезпеченням для встановлення програм, але з музикою поки що не мали справу, тоді ця стаття спеціально для Вас ;)

Крок перший. Підготовка

Спочатку Вам необхідно запустити iTunes 11 на своєму PC/Mac. Підготувати папку на комп'ютері з музичними композиціями, які потрібно записати, наприклад на iPhone 5 . Потрібно підготувати Ваш яблучний пристрій до роботи з iTunes.

Крок другий. Підключення пристрою

Рекомендується підключати пристрій за допомогою дата-кабелю, бо це надійніший спосіб, адже завжди знаєш, що в такому разі Wi-Fi не закапризує. Звичайно, якщо Ваш пристрій знаходиться в захисному чохлі і роз'єм прикривається, тоді рекомендується зняти його, щоб не було ніякого зайвого тиску на роз'єм через дата-кабель . Після підключення гаджета в головному вікні iTunes 11 має з'явитись відповідна кнопка з назвою мобільного пристрою.

Крок третій. Імпорт музичного контенту

Після того, як в iTunes 11 визначився Ваш пристрій, необхідно вибрати музичні файли для імпорту в бібліотеку програми, або цілу папку. Для цього скористаємося головним меню програми, а саме пунктом меню "Файл". В результаті цієї дії перед Вами з'явиться список з підпунктів, в якому для нас цікаві наступні два: "Додати файл до медіатеки..." та "Додати папку до медіатеки...".

Ми скористаємося першим, бо він більш гнучкий. До речі, ніхто не скасовував стандартну комбінацію клавіш "Ctrl+O", завдяки якій можна швидко викликати діалогове вікно додавання контенту до бібліотеки iTunes 11.

Після того, як Ви вибрали потрібні Вам композиції, слід натиснути на кнопку "Відкрити", після чого вони додадуться до бібліотеки iTunes 11. Для відкриття списку композицій даної бібліотеки, слід вибрати розділ "Музика" і перейти в першу вкладку "Пісні".

Крок четвертий. Синхронізація

Тепер необхідно згадати про перший крок, а саме про кнопку з назвою Вашого пристрою, яка з'явилася в iTunes 11 після підключення його до комп'ютера. В результаті натискання на неї відкриється вікно керування яблучним пристроєм, в якому необхідно вибрати вкладку "Музика". Далі з'явиться вікно установки синхронізації цього розділу. Тепер залишається вибрати потрібні параметри та натиснути заповітну кнопку "Синхронізація", запустивши власне процес синхронізації музичного контенту з Вашим улюбленим яблучним пристроєм.