Перейти до основного вмісту

Як за допомогою iTunes встановлювати ігри на iPhone 5

Нікому давно вже не секрет, що iPhone 5 – серйозний конкурент портативним ігровим консолям. Але у новачка-епломана може скластися ситуація, коли незрозуміло, як встановлювати на новий смартфон ігри через iTunes. Якщо у Вас теж є питання з цього приводу, то ця стаття спеціально для Вас :)

Крок перший. Підготовка

Спочатку необхідно завантажити та встановити нову версію програмного забезпечення iTunes на свій персональний комп'ютер. Також у Вас має бути зареєстрований обліковий запис в iTunes/App Store.

Крок другий. Пошук

Для того, щоб зайти в iTunes/App Store, необхідно у верхньому правому кутку вікна програми натиснути на кнопку "iTunes Store".

Далі необхідно буде виконати пошук потрібної гри, що робиться зовсім легко. Введіть у полі пошуку "Пошук у магазині", яке розташоване у правому верхньому кутку, назву гри та натисніть клавішу "Enter" на клавіатурі.

Після попередньої дії, Вам буде видано список контенту, що збігається з тією назвою, яку Ви ввели. Для полегшення пошуку за контентом рекомендується використовувати меню фільтрації контенту, розташоване праворуч. Вибираємо пункт "iPhone Apps", який вказує на те, що гра, яка шукається, повинна бути сумісна з iPhone 5.

Крок третій. Завантаження

Після фільтрації будуть видані лише програми сумісні з яблучним смартфоном. Для визначення, чи є програма грою, під її назвою має бути вказана категорія "Games". Після вибору потрібної гри слід натиснути кнопку з назвою "Free" розташованої під іконкою (безкоштовний додаток). Якщо ж Ви хотіли б скачати платний додаток, тоді відповідно слід натиснути кнопку під іконкою з оголошеною вартістю.

Якщо Ваші персональні дані до облікового запису не збережені, iTunes запитатиме їх, бо без входу завантажити гру не вдасться.

Якщо Ви вірно ввели персональні дані доступу до свого облікового запису iTunes/App Store, почнеться процес завантаження гри, який відображається зверху.

Крок четвертий. Встановлення

Після того, як гра завантажилася на ваш персональний комп'ютер, вона потрапляє до медіатеки iTunes. Відповідно, для того, щоб зайти в медіатеку, необхідно натиснути в правому верхньому кутку кнопку "Медіатека", після чого Ви в неї потрапите.

Підключіть свій iPhone 5 до персонального комп'ютера за допомогою дата-кабелю і дочекайтеся поки у правому верхньому куті вікна iTunes з'явиться кнопка під назвою "iPhone". Після цього необхідно натиснути на неї, щоб потрапити в розділ контенту вашого смартфона.

Далі необхідно вибрати категорію "Програми" та знайти завантажену гру у списку програм. Коли програма не встановлена, праворуч від неї кнопка має назву "Встановити".

Для того, щоб встановити програму, необхідно натиснути на цю кнопку, після чого її піктограма з'явиться на емуляторі робочого столу iOS вашого смартфона, а кнопка змінить назву на "Буде встановлено".

Щоб застосувати вибрані дії та запустити процес встановлення (синхронізації) гри на ваш смартфон, необхідно натиснути кнопку "Застосувати", вона розташована в нижньому правому кутку. За процесом установки можна спостерігати у статус-панелі iTunes, що знаходиться зверху.

Все готово! Тепер нова гра благополучно оселилася у вашому улюбленому iPhone 5:)