Перейти до основного вмісту

Як замовити чохол зі своїм індивідуальним дизайном за годину?

Ми не втомимося повторювати, що iOK.UA - це не тільки інтернет-магазин дизайнерських чохлів для телефонів , обкладинок на паспорт , футболок , кухлів . Ми є ще креативним та експрес сервісом на ринку України. У нас можна замовити свій персональний дизайн даних аксесуарів.

Сьогодні ми поділимося з вами інформацією про те, як замовити чохол зі своїм особистим дизайном за одну годину.

Як створити свій особистий чохол за годину?

Для тих, хто у нас на сайті вперше хочеться нагадати. Нам під силу надрукувати на якісному силіконовому або пластиковому чохлі для вашої моделі смартфона, особисті фотографії, малюнки, будь-який текст. Такий аксесуар є чудовим подарунком до будь-якого свята, для будь-якої людини.

А якщо раптом ви поспішаєте. У вас залишилося всього пару годин, і без подарунка, просто ніяк... Тоді iOK.UA створить та виготовить унікальний дизайн чохла для телефону лише за одну годину. Звичайно ж, вам потрібно перебувати у Києві. Але, якщо карти збіглися і удача на вашому боці, тоді приступайте до замовлення.

Як зробити замовлення?

  • Ви знаєте, яку картинку хочете надрукувати на чохлі? Тоді скористайтесь нашим онлайн конструктором – print.iok.ua
  • Вам потрібна допомога дизайнера? Тоді пишіть йому на пошту [email protected] або прямо до соціальної мережі Вконтакте - vk.com/iokhelp
  • Немає часу в усьому розумітися? Тоді прямо тут, на сайті, робіть замовлення за посиланням .

Зазвичай, всі замовлення ми виготовляємо протягом 1-2 днів. За терміновість ми хочемо символічну винагороду в 50 гривень. Про це ми більше писали на цій сторінці .

Порада!

Коли зробили замовлення, будь-яким із перерахованих методів, будь ласка, одразу зателефонуйте нам. Найкраще попередити наш колектив про те, що ви поспішаєте. І ми зробимо все, що в наших силах. Телефони є вгорі сайту.