Перейти до основного вмісту

Як зареєструвати обліковий запис iTunes Store (Apple ID) в iTunes 11 без кредитної картки?

З кожним роком компанія Apple успішно розвиває свій магазин мобільного контенту, не забуваючи про безпеку та "чистоту" свого дітища. Іноді досить важко пересічному користувачеві правильно зареєструвати обліковий запис потребує обов'язкової прив'язки до кредитної картки. Про це і всі "підводні камені" йтиметься в даній статті.

Крок 1. Підготовка

Для початку заповітного процесу реєстрації Вам потрібна електронна пошта (E-Mail). Рекомендується використовувати GMail для цієї мети, бо це перевірений варіант. Далі у Вас має бути встановлене програмне забезпечення iTunes 11 на Вашому PC/Mac. Рекомендується переглянути налаштування даної програми, щоб Ви були в курсі можливостей iTunes 11.

Крок 2. Важливі нюанси

У головному вікні iTunes 11 необхідно натиснути кнопку "iTunes Store", після чого відкриється головна сторінка яблучного магазину.

Далі необхідно в рядку пошуку за контентом яблучного магазину прописати назву безкоштовної програми та зробити його пошук. Наприклад, можна знайти офіційну "книжкову" програму iBooks. Це обов'язкова дія для можливості отримання акаунта без прив'язки до кредитної картки користувача.

Після того, як необхідний безкоштовний додаток знайдено, слід натиснути кнопку "Free" під його іконкою, після чого з'явиться діалогове вікно реєстрації/входу в iTunes Store.

Крок 3. Угода користувача

Після попередньої дії з'явиться вікно привітання iTunes Store. Для продовження процесу реєстрації необхідно натиснути кнопку "Continue".

Вікно угоди з політикою конфіденційності та умовами Apple змінить попереднє вікно привітання. Якщо ж Ви будете згодні з цими умовами, тоді для продовження реєстрації слід зазначити галочкою пункт із назвою "I have read and agree to these terms and conditions" та надати на кнопку "Agree".

До речі, необхідно зазначити, що у верхній частині вікна найкраще вибрати саме країну США, оскільки iTunes Store для цієї країни має максимальні можливості за обсягом цифрового контенту .

Переважна кількість користувачів зовсім не вникають в ці умови, але все ж таки рекомендується хоча б перевести їх, наприклад в електронному перекладачі і прочитати, щоб зрозуміти, на що Ви "підписуєтеся". Це не тільки стосується цього сервісу, але й будь-яких подібних дій у майбутньому.

Крок 4.

Під час процесу реєстрації облікового запису iTunes Store необхідно ввести свої персональні дані. Перша частина даних безпосередньо стосується авторизації на сервісі, а друга - про місцезнаходження користувача та типу облікового запису. Нижче наведено дані реєстраційної форми з підказками заповнення. Для прийняття першої частини даних необхідно натиснути кнопку "Continue", а для другої - "Create Apple ID", яка дослівно означає: "Створити Apple ID".

Крок 5. Завершення

Якщо Ви все правильно зробили згідно з інструкцією, тоді з'явиться вікно успішного завершення реєстрації, після чого на її підтвердження Вам на вказану електронну адресу прийде лист. Насолоджуйтесь розумом цифровим контентом представленому у світі iTunes Store, порадуйте свій яблучний девайс ;)