Перейти до основного вмісту

За скільки можна придбати iPhone 5 в Америці без контракту

В Америці розпочався продаж розлочених смартфонів iPhone 5, не прив'язаних до мережі одного оператора, тобто, без контракту. Офіційний сайт компанії Apple оголосив 30 листопада.

У 2007 році, з моменту виходу першого смартфона, Apple уклала договір AT&T на ексклюзивне обслуговування iPhone. Це забезпечувало доступну ціну апарату та його приголомшливу популярність у США. Контакт протривав до лютого 2011 року, в якому до CDMA-версії iPhone 4 підключився ще оперптор Verizon. Потім на ринок вийшов і стільниковий оператор Sprint.

Ціни на iPhone 5 без контракту

Досі смартфони нового покоління iPhone 5 продавалися з контрактом одного з мобільних операторів (Sprint, Verizon або AT&T) на два роки. Їхня ціна залежала від обсягу пам'яті і становила 199, 299, 399 доларів.

Зараз розлочений iPhone 5 у США, без контракту стоїть:

  • модель з 16 ГБ - $649
  • модель з 32 ГБ - $749
  • модель з 64 ГБ - $849

Нарешті, виробники справляються із задоволенням попиту американських споживачів та термін доставки iPhone 5 на сайті Apple зменшився з двох тижнів на один.

Американцям пощастило, вони мають можливість купувати п'ятий Айфон за найнижчою ціною. Німцям девайс коштує 679 євро або 870 дол. iPhone 5 c 16 Гбайт пам'яті без контракту в Канаді коштує 699 канадських дол. А в Україні купити iPhone 5 Ви можете у нас, плюс отримати подарунок до кожної покупки. Залишайтеся з нами.