Перейти до основного вмісту

Задня металева кришка спеціально для iPhone 4/4S у стилі iPhone 5

Ви вирішили замінити свій яблучний смартфон четвертого покоління на яблучний флагман 2012-2013 року? Не поспішайте з діями, якщо вам важливий дизайн новинки. Існує простіший спосіб здійснити мрії в реальність. А для цього вам допоможе задня металева кришка, розроблена для iPhone 4/4S в стилі iPhone 5!

Дизайн, матеріали, варіації

В принципі, про дизайн цього аксесуара мало що можна сказати нового, бо він практично точно повторює дизайн задньої кришки iPhone 5. Те ж царство металу, ті ж вставки знизу і вгорі задньої панелі. Все досить акуратно і красиво. До речі, всі написи продубльовані, за це не хвилюйтесь;)

Дизайнів кришки для iPhone 4/4S в стилі iPhone 5 є кілька: сіро-чорна, сіро-біло-чорна, чорно-бала та сіро-чорна :) Взагалі вибір не малий ;)

Заміна задньої кришки

Заміну задньої кришки можна провести трьома шляхами. Перший має на увазі звернутися в сервісний центр інтернет магазину "iOK" :) Наші фахівці завжди раді вам допомогти і намагаються догодити кожному клієнту, а тому якість нашого сервісу постійно зростає. Другий шлях також має на увазі, що і перший, але якщо ви з якихось причин вибрали інший сервісний центр. Сподіваємось вам там нададуть не менш якісні послуги :) Третій завжди був і завжди буде. Суть його полягає у заміні задньої кришки власними силами, переглянувши перед тим відповідну інструкцію та придбавши потрібні інструменти. Якщо ж ви все-таки не готові до таких "ручних" маніпуляцій, тоді перші два шляхи для вас завжди відкриті;)

Великий вибір продукції

В інтернет магазині "iOK" ви завжди зможете знайти відповідний аксесуар для вашого яблучного улюбленця. Величезний вибір різноманітних чохлів та захисних наклейок, найкращі металеві бампера та всі необхідні супутні аксесуари від навушників та до перехідників.