Перейти до основного вмісту

Живі фотографії флагмана Nokia 9 у чохлі приховує дизайн

Журналістам спеціалізованого видання Frandroid вдалося дізнатися про деякі плани компанії Nokia і роздобути шпигунські знімки нового флагманського смартфона Nokia 9 . Нагадаємо, що на початку року, на барселонському конгресі MWC 2017 було показано три нові девайси Нокіа , а розробники оголосили про нарощування темпів виробництва продуктів відродженого бренду. Схоже, що виробник тримає своє слово.

Ось такі фото з'явилися у мережі

Нещодавно на серії живих знімків з'явився висококласний японський новачок.

Очікувані характеристики Nokia 9

Ключовою особливістю Nokia 9 буде подвійний фотомодуль - 13 Мп, що складається з кольорового та чорно-білого сенсорів, плюс, лазерний автофокус та подвійний світлодіодний спалах. Проте, тестові знімки, зроблені браузерами показали, що камери Nokia 9 не мають переваг перед моделями конкурентів.

Відомо, що Nokia 9 оснастять 5.3" дисплеєм з роздільною здатністю 2560х1440 р, ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ, чіпсетом Qualcomm Snapdragon 835 та відеоприскорювачем Adreno 540.

Nokia 9 працюватиме під управлінням ОС Android 7.1.1 Nougat, розташовувати батарейкою (ємність не повідомляється) з функцією швидкісної зарядки QuickCharge 3.0, потужністю близько 18 Вт.

Крім того, виробник забезпечить Nokia 9 портом USB-C та 3,5-мм аудіопортом для навушників (всупереч сучасній тенденції 2017 року).

Скільки коштує Nokia 9?

Дебют Nokia 9 заплановано на липень 2017 року. Ціна смартфона – 699 доларів.