Перейти до основного вмісту

Зробити чохол для смартфона зі своїх фотографій своїми руками

Якщо Ви досі мрієте зробити чохол для свого смартфона своїми руками, але ще не знаєте, як це здійснити, тоді ми йдемо до Вас. :) iOK.UA хоче запропонувати Вам ознайомитись з нашим конструктором чохлів для телефонів та планшетів, який дозволить Вам створити чохол зі своїх особистих фотографій. Упевнені, Вам ідея має сподобатися. Продовжуйте читати далі.

Робимо чохол із будь-яким зображенням своїми руками

Ми створили спеціальний сайт, а точніше конструктор, який є доступним за посиланням print.iok.ua. За допомогою цього чудового сайту Ви можете зайнятися творчістю на чохлі для смартфона або планшета.

Необхідно тільки завантажити свої найкращі фотографії та помістити їх на потрібний для Вас чохол. Конструктор просто у використанні завдяки підказкам. На малюнку Ви бачите його зовнішній вигляд.

Як швидко ми зробимо чохол із Ваших фото?

Не повірите, але ми виготовимо Ваш особистий чохол протягом 1 дня і одразу ж доставимо його до будь-якої країни світу. Перебуваємо ж ми у Києві. Доставка по Україні займе 1-2 дні. Доставка по світу займає від 10 до 20 днів. Ось так! Спробуйте зробити чохол для смартфона своїми руками і знайте, що тільки на iOK, друк на чохол наноситься на всі боки захисної накладки. Гарного Вам дня, якщо є питання, сміливо задавайте їх у коментарях унизу сторінки.