Перейти до основного вмісту

Зручний шкіряний чохол для навушників AirPods

У 2016 році вийшли бездротові навушники AirPods від компанії Apple. Виробнику вдалося створити дуже компактний функціональний аксесуар із набором передових технологій та елементів. А якщо бути точним, то справжній шкіряний чохол для навушників AirPods.

AirPods мають високу якість звуку, зручну форму і тривалу автономність. Але через компактний розмір гарнітури у користувачів з'явилося побоювання її втратити. Звичайно можна скористатися програмою Find My AirPods, яка допомагає виявити навушники в сумці або на ліжку, однак його дія не поширюється на розмір будинку або квартири. Також навушники можна переплутати у великій родині.

Компанія Lunies запропонувала чудовий спосіб вирішення цього завдання. Це брелок для AirPods, що є шкіряним чохолом для зарядного кейсу для навушників, і карабіна, для його кріплення до джинсів, сумки, рюкзака, ключів, та до чого завгодно.

В аксесуарі передбачено навіть отвір для зарядки футляра-батарейки AirPods.

Цей чохлом зробить використання AirPods більш комфортним та безпечним. Навушники завжди будуть у вас під рукою, прикріплені до сумки або ключів і не пропадуть.