Перейти до основного вмісту

ZTE Axon 10 Pro 5G - флагман зі сканером відбитків пальців в екрані та потрійною камерою

Відбувся анонс флагманського смартфона ZTE Axon 10 Pro 5G. Основною перевагою моделі є підтримка мереж стільникового зв'язку п'ятого покоління, що відображено у його назві.

Вона забезпечена вмонтованим у процесор Snapdragon 855 модемом X50. ІІ-оснащення топового чіпсету забезпечує різноманітні можливості камери смартфона, такі як захоплення руху, виявлення об'єктів та імітація професійного світла в режимі селфі.

Специфікації ZTE Axon 10 Pro 5G складаються з ОС Android 9 Pie, 6,47" AMOLED-панелі (роздільна здатність 2340х1080 пікселів (19,5:9), потрійного модуля - 48 Мп + 20 Мп ширик + 8 Мп телевізор, передній камер Мп, батарейки на 4000 мАг, роз'єм USB Type-C 3.1, слота nano-SIM, ОЗУ - 6 ГБ та ПЗУ - 128 ГБ, дактилоскопічного датчика, вмонтованого в дисплей, стереодинаміків, Hi-Fi-аудіоначинки та звуку D Ultra.

Реліз девайса, в єдиному синьому забарвленні, запланований на перше півріччя. Вартість поки що не повідомляється. А поки що можете вибрати чохли для ZTE в Україні . Ми маємо багато цікавих дизайнів.