Перейти до основного вмісту

ZTE Axon 9 Pro – флагман компанії з ціною від 600 євро

Відбувся анонс китайського флагмана ZTE Axon 9 Pro з 6,21" AMOLED-дисплеєм (роздільна здатність 2248х1080 р (18,7:9), покритим 2,5D-склом. Прогресивний екран оснащений RGB-сенсором, здатним підлаштовувати колірну температуру в залежності від освітлення , при відтворенні HDR10-відео Також екран підтримує технологію Axon Vision з оптимізацією відео: велика чіткість і кольоропередача "спектру виходить за рамки розпізнавання людського ока".

ZTE суттєво оновила камеру пристрою, оснастивши її трендовими алгоритмами, для автоматичного створення знімків у потрібний момент. Як основна камера використаний сенсор - 12 Мп з автофокусом Dual Pixel, розміром пікселя - 1,4 мкм, (світлосила f/1,75) та оптичним стабілізатором. Додатковим став ширококутний (130 градусів) сенсор – 20 Мп. Передня камера отримала роздільну здатність 20 Мп без автофокусу.

Основою ZTE Axon 9 Pro є процесор Qualcomm Snapdragon 845. Живить пристрій батарея на 4000 мАг з підтримкою Quick Charge 4+ та бездротової зарядки Qi. Смартфон оснащений стереодинаміками, названими виробником "фронтальними". Апарат одягнений у пило- та водозахищений корпус (стандарт IP68). У Європі новачок продаватиметься з цінником - €649. Чекаємо чохли для ЗТЕ цієї моделі. Потрібно ж стильно захистити цього красеня.