Перейти до основного вмісту

Чохли на Apple iPhone 13, - вибери або створи свій дизайн

 

Як створити власний дизайн чохла?

На iOK.UA можна не обмежуватись доступними товарами. Ми виготовимо чохол для iPhone 13 з особистим, індивідуальним дизайном. Нанесемо друк на силіконовий або пластиковий бампер ваші фотографії, малюнки, написи, логотип.

Як створити власний варіант? Зробіть все самі, або зверніться до наших дизайнерів:

Замовити свій дизайн чохла на телефон Айфон 13

Є багато цікавого:

Вибирай чохли та скла на iPhone 13:

Apple порадувала шанувальників випуском смартфонів нового покоління. Блискучий Айфон 13 легко дізнатися серед сотень інших смартфонів. Елегантний лаконічний дизайн, вивірена ергономічність, неперевершена функціональність забезпечують гаджету величезну популярність. Радимо захистити корпус смартфона від механічних впливів. відразу ж після його покупки.

Компанія iOK.ua пропонує стильні силіконові та пластикові чохли для iPhone 13, які гармонійно поєднуються з ефектним апаратом. У нашому арсеналі захисне скло на екран Айфон 13, плівка та інші аксесуари для телефонів. Головна фішка нашої колекції друк на чохлі для iPhone 13 картинок, стильних малюнків, фотографій, патріотичних принтів.

Вибирай готову модель у каталогах сайту або створи свій дизайн. Ми надрукуємо на чохлі вашу улюблену фотку, авторський малюнок, ім'я, прізвище, прикольний напис, логотип компанії. Надсилайте зображення на пошту пошту [email protected] або у Viber/Telegram. Замовлення та доставку здійснюємо за 1-2 дні.

Не забудь купити захисне скло на iPhone 13

Як показує практика, екран Apple айфон часто не витримує активного використання. Згодом, він покривається подряпинами, тріщинами, котрий іноді повністю виходить із ладу. Для того щоб уникнути неприємних відчуттів і не витрачається на обслуговування в сервісному центрі, рекомендуємо купити захисне скло для iPhone 13 або плівку. В асортименті айОК захисні аксесуари практично для всіх моделей телефонів.

 

Залиште питання / відгук