Перейти до основного вмісту

10 млн. iPhone 5 вже мають замовника.

Apple готується до чергового нового успішного року, збираючись найближчими місяцями представити ряд оновлених продуктів для шанувальників Apple .

Після новинкою у світі смартфонів iPhone 4 , планшета iPad 2 і наступного покоління ноутбуків MacBook і MacBook Pro, влітку Apple обіцяє надати публіці анонс iPhone 5 .

Інтернет закипає від чуток, що Apple збирається ґрунтовно підготуватися до продажу та збільшити запаси до запуску смартфона. Повідомляється, що контрактний виробник Pegatron вже отримав замовлення на 10 млн. iPhone 5. У 2010 році компанія отримувала замовлення на виробництво 10-12 млн. iPhone 4, а тепер, мабуть, займеться виробництвом першої партії iPhone 5.

Очікується, що офіційний анонс апарату iPhone 5, який стає все більш вагомим у мобільному бізнесі, відбудеться у червні, а на полиці магазинів надійде за кілька тижнів після запуску. До цих пір існує низка непідтверджених чуток щодо характеристик пристрою.

Само собою, Apple не коментують подібні відомості. Але є чутки, що завод Apple перервав відпустки співробітників і оплачує ці дні потрійною оплатою праці, щоб виконати величезні замовлення вчасно. Виробництвом iPhone займаються заводи в Шанхаї, але стверджується, що і заводи в Сучжоу, які зазвичай збирають ноутбуки, будуть теж завантажені замовленнями Apple, пише 3Dnews.RU.