Перейти до основного вмісту

Анонс красивого бюджетника Meizu M5c - ціни та характеристики

Meizu презентувала найдоступніший смартфон за всю історію бренду. Це апарат М5с, який на початку травня пройшов сертифікацію в Росії.

Характеристики Meizu M5c

Смартфон отримав, відомих дизайн лінійки Meilan, традиційну кнопку mBack з вмонтованим дактилоскопічним датчиком, ударостійкий полікарбонатний корпус у широкій гамі кольорів (включаючи незвичайний червоний) потужну батарейку на 3000 мАч і, пристойну для бюджетника продуктивність.

Апарат побудований на основі 4-х ядерного чіпсету MediaTek MT6737 з частотою 1,3 ГГц і відеочіпом Mali-T720, оснащений ОЗУ LPDDR3 - 2 ГБ, ПЗУ - 16 ГБ ПЗУ, плюс карти microSD до 128 ГБ, 5” IPS-дисплеєм 1280 х 720 р та Flyme OS 6.

Ці параметри обіцяють високу автономність пристрою.

Забарвлення Meizu M5c

У продаж надійдуть версії червоного, чорного, рожевого, золотистого та синього кольорів. А ми вже виставили на продаж гідні чохли для Meizu M5c . Раптом ви не любите подряпини на корпусі та екрані та не любите сервісні центри. Тоді чохли для Мейзу будуть відмінним доповненням до вашого нового пристрою.

Дата анонсу та офіційна ціна Meizu M5c

Реліз Meizu M5c заплановано на червень. Точна вартість поки що не відома, проте очікується, що апарат розташуватися в ціновій категорії до 177 доларів.