Перейти до основного вмісту

Анонс Motorola Moto X4 - смартфон з подвійною камерою, чудовою ціною та характеристиками

На берлінській виставці IFA 2017 відбулася прем'єра довгоочікуваного смартфону Лєново лінійки Moto X, апарату, що зовсім відрізняється від попередніх пристроїв бренду.

Смартфон Moto X4 одягнений у корпус зі стела та металу з деякими деталями топових смартфонів Moto Z, які прийшли на зміну Moto X: Дизайн також складається з овального дактилоскопічного датчика на фронтальній поверхні, великого блоку головної камери, логотипу бренду Motorola та інших дрібниць. Виробник представив дебютанта як прогресивний камерофон для зйомки за будь-яких умов.

Характеристики Motorola Moto X4

Вражаючі можливості пристрою забезпечені наявністю основного подвійного модуля, що включає сенсори - 12 Мп (f/2.0, 1,4 мкм) та 8 Мп (f/2.2, 1,12 мкм), подвійний світлодіодний спалах та можливість запису 4К-відео, а також модуля для портретної зйомки – 16 Мп f/2.0 з LED-спалахом та режимом 4-Мп зйомки в умовах недостатнього освітлення. Крім того, Moto X4 забезпечений пило- та водозахистом стандарту IP68 (що змінила захист від бризок), підтримкою комунікацій (Bluetooth 5.0 та NFC) та швидкісною зарядкою TurboPower.

У нас, на Йоці, вже повилися дизайнерські чохли на Moto X4 . Тому, настав час вибирати улюблений для себе принт, або думати про свій особистий варіант бампера :)

Рекламні відео Moto X4