Перейти до основного вмісту

Анонс нового флагмана компанії HTC U12+

Відбулася офіційна презентація анонс прогресивного смартфону HTC U12+ , головними перевагами якого є камери, зовнішній вигляд та фірмова технологія Edge Sense 2.

Девайс отримав два подвійні модулі: основний - 12+16 Мп і два - 8 Мп для селфі. Основним став передовий сенсор Ultrapixel 4 – 12 Мп з 1,4-мкм р та світлосилою f/1.75, а додатковим – телефото-камера для оптичного зуму 1,85-2х та ефекту боке.

Нова камера HTC отримала технології HDR Boost 2 (підвищення рівня чіткості та деталізації зображення в умовах максимального освітлення) та UltraSpeed Autofocus 2 (поєднує фазове та лазерне фокусування), можливість запису 4К@60fps-відео та звуку Hi-Res. Апарат оснащений технологією Edge Sense 2 - чутливість граней з HTC U11/U11+.

Компанія забезпечила підтримку тисяч програм із Google Play. Цікаво, що синя версія смартфона HTC виконана у напівпрозорому дизайні. Гаджет одягнений у водозахищений, скляно-металевий корпус.

HTC U12+ побудований на базі чіпсету Snapdragon 845, що забезпечує високу продуктивність, доповненого ОЗУ LPDDR4X – 6 ГБ, ПЗУ – 64 або 128 ГБ, плюс microSD. Апарат оснащений 6” LCD6-панеллю (роздільна здатність QHD+) з функцією HDR10, батареєю на 3500 мАч з Quick Charge 4.0 (набір входить зарядка з Quick Charge 3.0), дактилоскопічним датчиком, технологією Face Unlock, NFC і ОС Android Oreo з Sense UI наступною зміною до Android P.

До кольорової палітри HTC U12+ увійшли: чорний (Ceramic Black), червоний (Flame Red) та синій (Translucent Blue) варіанти. У країнах Європи новинка пропонується за 799 євро (з ПЗУ – 64 ГБ).