Перейти до основного вмісту

Анонс OnePlus 5T - характеристики і ціни

У Нью-Йорку відбувся анонс повноекранного флагмана OnePlus 5T. Незважаючи на численні витоки, які розкрили багато характеристик девайсу, він був зустрінутий з великим інтересом. На прем'єрі OnePlus розповіла про досягнення у сфері Oxygen OS, багато елементів якої тепер доступні в Google Play і згадала весь модельний ряд бренду.

Характеристики та особливості OnePlus 5T

Захід пройшов під слоганом New View ("новий погляд"). Новачок відрізняється від інших моделей 6,01" екраном з пропорцією сторін 18:9 (дозвіл Full HD+), що надає нові можливості відображення інформації. У порівнянні з OnePlus 5 з 5,5" дисплеєм та подібних розмірах, корисна площа дисплея OnePlus 5T становить 80 ,5%, а у OnePlus 5 – 73%.

Наступною перевагою OnePlus 5T є технологія розпізнавання обличчя Face Unlock, роботу якої забезпечує якісний передній модуль, а також сучасний дизайн, що включає тонкі рамки, алюмінієвий корпус, аудіопорт 3,5 мм.

Оновлений флагман отримав прогресивний подвійний модуль – 20 Мп + 16 Мп сенсори зі світлосилою f/1.7, здатний забезпечити якісні знімки при нестачі освітлення. Також, виробник застосував технологію Intelligent Pixel, що знижує рівень шуму і захоплює більше світла. Значно покращено портретний режим і замість оптичного використаний відмінний цифровий зум.

Крім того, OnePlus 5T оснащений чіпсетом Snapdragon 835 з частотою 2,45 ГГц, Накопичувачами пам'яті - 6/64 ГБ або 8/128 ГБ 16-Мп, фронтальним модулем, дактилоскопічним датчиком, батарейкою на 3300 мАч з швидкісним зарядом 7.1.1 Nougat із Oxygen OS.

Ціни на OnePlus 5T

Реліз OnePlus 5T розпочнеться 21 листопада у США, Європі та Індії. Вартість версії з накопичувачами 6/64 ГБ – 499 доларів, модифікації з накопичувачами 8/128 ГБ – 559 доларів (євро в країнах Європи). А у нас в Україні вже оригінальні чохли на OnePlus 5T .

І промо відео