Перейти до основного вмісту

Анонс Samsung W2018 – смартфон розкладачка з кнопками

Samsung випустила ювілейну десяту модель W-серії смартфона-розкладачки – Samsung W2018, яку представила на благодійному вечорі у Піднебесній. І нас одразу стало і радісно, і прикро. Чохол на Самсунг такого типу, ми не зможемо виготовити. Хоча, брешемо покаже. :)

Samsung W2018 отримав два 4.2" Full HD екрани, захищених склом Gorilla Glass 5, продуктивний чіпсет Snapdragon 835, ОЗУ - 6 ГБ, ПЗУ - 64 ГБ. Колекційний зразок має в своєму розпорядженні ПЗУ - 256 ГБ і гравіювання серійного номера на метал.

Крім того, смартфон оснащений першою у світі мобільною камерою – 12 Мп з оптикою f/1.5, побивши попереднє досягнення f/1.6 у Huawei Mate 10 Pro. Камера має гібридний автофокус і оптичний стабілізатор. Передній модуль – 5 Мп.

Працює апарат на базі ОС Android 7.1.1 Nougat із фірмовою прошивкою Samsung Experience 8.5 та віртуальним асистентом Bixby (окрема кнопка управління), живиться від батареї на 2300 мАг, підзарядка через USB Type-C. Конфіденційність девайса забезпечена наявністю сканера райдужної оки над клавіатурою і дактилоскопічним датчиком на тильній стороні.

Користувачі Samsung W2018 отримають можливість роботи з VIP-сервісами цілодобово, а також пільги в аеропортах та залізниці.

Смартфон продаватиметься із прив'язкою до китайського мобільного оператора China Telecom. Передбачається, що вартість преміум-гаджету Samsung W2018 розпочнеться від 1500 доларів.