Перейти до основного вмісту

Анонс Xiaomi Mi Pad 3 - ціни та характеристики

Щороку, 6 квітня – день народження Xiaomi стає щасливим і для клієнтів компанії. Цього дня виробник оголошує про початок різноманітних заходів, акцій та знижок. В цьому році,

Анонс Xiaomi Mi Pad 3

Xiaomi вирішила залучити більше покупців анонсом оновленої моделі планшета Mi Pad, який відбувся, напередодні святкування – 5 квітня. Xiaomi Mi Pad 3 отримав відомий, фірмовий дизайн. Щоб запобігти ковзанню пристрою в руках, виробник зробив текстурованою його задню панель.

Характеристики Xiaomi Mi Pad 3

Колишніми залишилися параметри дисплея - 7,9'' діагональ і роздільна здатність 2048 x 1536 р. Значно оновилася начинка пристрою.

Планшет отримав 6-ти ядерний MediaTek MT8176 чіп з робочою частотою 2,1 ГГц, відеоприскорювач PowerVR GX6250, ОЗУ – 4 ГБ, ПЗУ – 64 ГБ, модулями – 13 Мп та 5 Мп, батарейку на 6600 мАч., фірмову.

Ціни на Xiaomi Mi Pad 3

Оцінили Xiaomi Mi Pad 3 у 217 доларів або 1500 юанів. У магазинах Піднебесної аксесуар з'явиться вже завтра. Чекаємо на міжнародний реліз. А в Україні будуть чохли для Сяомі планшета даної моделі. Подряпати його вам точно не захочеться :)