Перейти до основного вмісту

Apple iPad Mini вже готовий до масового продажу

Престижне видання The Wall Street Journal повідомило про початок масового випуску екранів для iPad mini в компаніях AU Optronics та LG Display. Це великі східні компанії – постачальники комплектуючих для електронних пристроїв.

Про характеристики новинки:

Інформатори повідомили, що розмір дисплея становить 7,85 дюймів, а роздільна здатність екрану - 1024 х 768, проти 2048 х 1536 у попереднього планшета.

Планшет нового покоління називатиметься iPad mini або iPad Air. Міні-версія яблучного планшета матиме товщину корпусу 8 мм, масу близько 270 гр. Загалом, це буде щось середнє між старшим братом iPad 3 та плеєром iPod touch .

Очікується низька вартість iPad Mini

Демократична ціна нового планшета варіюється в межах 200-250 доларів, тобто в одному ціновому діапазоні з іншими виробниками Android-пристроїв. Подивимося як витримають конкуренцію з Apple такі монстри як Google, Amazon, Samsung

За інформацією джерела WSJ у вересні розпочався випуск комплектуючих AU Optronics та LG Display. Аналітики стверджують, що лише у 2012 році продадуться близько 117 млн планшетів. 60% їх доведеться на різні модифікації iPad, а планшети, оснащені Android складуть 35%.

Можливо, причиною випуску iPad mini стали серйозні зусилля компаній Amazon і Barnes & Noble просунути свої планшетні пристрої. Незважаючи на негативне ставлення самого Стіва Джобса до мініатюрних 7 дюймових планшетів, завдяки зусиллям конкурентів такі пристрої набули затребуваності. Мініатюрний розмір електронних пристроїв має ряд переваг, порівняно з великим 10"дюймовим старшим братом Apple iPad 3 .

З нетерпінням чекатимемо на презентацію нового iГаджету. щоб на власні очі переконатися в його перевагах