Перейти до основного вмісту

Apple iPhone 5 - найкращий смартфон у світі в 2012 році

Якщо ти високо, впасти вниз ще легше і небезпечніше. Проте й у 2012 році Apple удалося утримати нішу лідерства. iPhone 5 – найкращий смартфон у світі.

Прогнози критиків щодо недосконалості карток в iOS 6 не виправдалися. Два роки тому журнал Consumer Reports не радив споживачам купувати iPhone 4 через вади антени. Експерти не побачили особливої проблеми у ваді карт та iPhone 5 став найкращим, у категорії мобільних пристроїв у 2012 році.

Переваги iPhone 5

Серед основних переваг iPhone 5 видання відзначило дисплей з діагоналлю 4", більш тонкий і легкий корпус, надшвидкий інтерфейс, забезпечення роботи в мережах LTE, покращена камера та Siri удосконалення. Лише камера Nokia 808 PureView (41 мегапіксель) обійшла камеру нового iPhone 5.

Аналізуючи роботу карток Consumer Reports зробило висновок, що "робота Apple Maps досить задовільна, незважаючи на деякі параметри, які поступаються іншим аналогічним пропозиціям, доступним в інших смартфонах". Зауважимо, що цей журнал – американське видання та час покаже, як оцінили якість карт користувачі iГаджету в інших регіонах.