Перейти до основного вмісту

Бампер для iPhone 6s з титану за $1000 - фото та відео

Кожен власник мобільного телефону дбає про його безпеку. В онлайн-магазинах та в роздрібній мережі захисні чохли, футляри, плівки, захисні бампери для iPhone представлений величезним асортиментом. Середня вартість бамперів для смартфонів знаходиться у діапазоні 10-20 доларів. Однак деякі унікальні моделі відрізняються невиправдано високим цінником. Один із представників наддорогих аксесуарів – бампер для iPhone 6s з прізвиськом Advent коштує 1000 доларів.

Чому 1000 доларів?

Бампер виготовлений із міцного та легкого титану. На поверхню металу нанесено PVD-покриття, що фарбує бампер у темний колір та посилення зносостійкості. Покупець може замовити гравіювання напису.

Конструкція бампера складається з двох щільно прилеглих частин, що захищають межі iPhone. Задня поверхня та екран смартфона залишаються без захисту.

Відео про бампер з титану

Хілсенегер, який купив бампер Adven, вважає, що ціна аксесуара завищена і 1000 доларів можна знайти інше застосування. Ви можете переглянути відео огляд чохла представлений Льюїсом Хілсенегер з Unbox Therapy. автор знайомий користувачам по роликах про iPhone, що гнуться.