Перейти до основного вмісту

Бампер як захист смартфона Apple iPhone

Що таке бампер для iPhone Вам відомо? Бампер, це металевий чи пластиковий, навіть силіконовий обідок, який одягається на боки смартфона. Такий варіант захисту може легко зберегти від пошкодження корпус телефону, а деякі моделі бамперів навіть скло. Переваги аксесуару в тому, що він дозволяє не змінити зовнішній вигляд айфона, не збільшує габарити і особливо вагу.

Чи може бампер для iPhone захистити корпус від пошкодження?

Для тих хто ще не наважився купити бампер для iPhone або чохол, я як співробітник інтернет магазину iOk.com.ua хочу написати наступні міркування.

Бампер - це чудовий захист корпусу та смартфона в цілому. Як від подряпин, так і від падіння. Виступи бампера зверху та знизу над корпусом Айфона зможуть уберегти від подряпин задню кришку та екран. Звичайно, якщо носити смартфон у сумці чи кишені з ключами та дрібницею, бампер не допоможе. У такому випадку потрібно придбати захисні плівки. Або ж, вибирати бампер із карбоновою накладкою на задню кришку. Але, екран все одно залишається відкритим. Без захисної плівки на екран не обійтись.

Що станеться з корпусом iPhone при падінні?

Якщо Ви вчасно одягли алюмінієвий бампер на Айфон і нічино його впустили, 90% випадків зі смартфоном нічого не станеться. Бампер бере всю силу удару на себе і пом'якшує пошкодження корпусу. А як же екран смартфона? З екраном теж нічого не станеться. Якщо телефон впаде на не рівну поверхню, не виключено, що екран пошкодиться. Тут і чохол не поможе.

Висновок один, звертайтеся зі своїми улюбленими Apple iPhone дбайливо. Не кидайте. Але бампер повинен бути у кожного власника смартфона від Епл. Так безпечніше та спокійніше. :)