Перейти до основного вмісту

Бездротова док-станція із зарядкою та чохол для iPad – iPort LaunchPort

Відомий виробник електроніки для "яблучних" пристроїв, iPort, презентував на російському ринку інноваційну док-станцію для iPad. У LaunchPort виробник використовував "революційну систему бездротової зарядки", з магнітним кріпленням, на вертикальну (стіну) та горизонтальну (стіл) поверхні.

LaunchPort складається з індукційної зарядки та магнітного кріплення для iPad. Швидкість заряджання така ж як у стандартному блоці живлення.

У комплект LaunchPort входять: кейс Sleeve для iPad, настінне кріплення WallStation, док-станція BaseStation. Спеціальний механізм, вмонтований у Sleeve, передає енергію від бездротової зарядки батарею планшета.

Доступні біла та чорна моделі з захисного чохла для iPad Pro , iPad Air , iPad mini .

iPort гарантує надійне кріплення планшета на WallStation. Потужний магніт утримає iPad та не дозволить йому впасти зі стіни. Док-станція BaseStation, зручної похилої форми, виконана у дизайні шліфований алюміній та чорний металік.

Вартість аксесуарів для iPad

Ціна настінної бази LaunchPort WallStation – 299 доларів, док-станції LaunchPort BaseStation – 299 доларів, кейсу Sleeve – 249 доларів.