Перейти до основного вмісту

Bumper iPhone 4 – огляд оригінального бампера. Чи варто купити?

Ви власник iPhone 4? Отже, Ви знайомі з оригінальною якістю продукції Apple. Ще одне підтвердження цього – Apple iPhone 4 Bumper. У ньому все продумано до дрібниць зі щепітливістю, властивою компанії Apple. Виконаний чохол із спеціального прогумованого пластику. Цей матеріал захищає рівень зв'язку, створюючи екран між антеною та людською долонею.

Розглянемо Bumper чохли для iPhone 4 детальніше.

Форма чохла точно повторює форму смартфона, щільно прилягає до нього, не залишаючи зазор і не дозволяючи телефону бовтатися або випадати з чохла. Цьому сприяють спеціальні канавки у чохлі.

Давайте одягнемо Bumper чохол на iPhone 4.

Якою стороною одягати чохол легко з орієнтуватися на кнопки регулювання гучності. Подивіться, бампер виглядає як друга шкіра. Не змінює розмірів та ваги iPhone 4. Ви відчуєте як пластик приємний на дотик. Крім того він не ковзає в руці і на столі, а ніби піднятий над поверхнею на 1 - 2 мм, з-за виступаючих країв бампера.

Ваш телефон захищений від подряпин і потертостей і чудово по-новому виглядає. Всі функціональні клавіші смартфона відкриті та знаходяться у вільному доступі, а регулювання гучності здійснюється через клавіші на Bumper чохлі.

Ви вже зрозуміли необхідність та користь Bumper чохла для iPhone 4! Отже, Bumper чохол для iPhone 4: це прикраса та дизайнерська особливість Вашого iPhone; це захист корпусу iPhone 4 від подряпин і тертя, а також ковзання по поверхні; це гарантія рівного сигналу антени.

Палітра кольорів Bumper чохлів для iPhone 4: фото

Купити Bumper для iPhone 4 можна на нашому сайті

Bumper чохли для iPhone 4 з'явилися у продажу в Україні вже давно, але залишаються такими ж затребуваними! Ви можете купити бампер для iPhone 4 у Києві за допомогою нашого інтернет магазину. Покупцям надані 6 кольорів в асортименті. Колір позначений у назві чохла через тире. Тобто Apple iPhone 4 Bumper - black (чорний), white (білий), green (зелений), pink (рожевий), blue (блакитний), orange (оранжевий) відповідно. Купити бампер для iPhone дешевого можна лише на нашому сайті! :) О, так до речі, якщо Ви ще не знайшли бампер, який вразив Ваш погляд, і просто хочете захистити смартфон від Епл від подряпин, радимо глянути у бік бампера Deff Cleave з алюмінію .