Перейти до основного вмісту

Час автономної роботи Samsung Galaxy S8+ та порівняння з флагманами

При порівнянні можливостей смартфонів Galaxy S8/S8+ та iPhone 7/7 Plus, виявилося, що час їхньої автономної роботи практично однаковий. Проте, проведені днями, перші випробування апаратів показали, що автономність Samsung ( /samsung ) випереджає iPhone 7, проте відстає від iPhone 7 Plus.

Результати тестів батареї iPhone 7 та Galaxy S8

При тестуванні Phone Arena, Galaxy S8+ безперервно працював 8 годин, у той час як iPhone 7 зміг пропрацювати 7 годин і 46 хвилин, а iPhone 7 Plus продемонстрував 9 годин 5 хвилин. роботи без заряджання. Всі смартфони випробовувалися в звичайних умовах з яскравістю дисплея 200 нит.

Отже, новий флагман Galaxy S8 працює на годину довше за Galaxy S7 edge , який оснащений батарейкою такої ж ємності - 3500 мАг. Ефективність нового Galaxy обумовлена наявністю прогресивного 10-ти ядерного чіпсету. Однак, більший екран Galaxy S8+ не дозволив йому обігнати iPhone 7 Plus.

Є порівняння з іншими флагманами

Ви можете оцінити ефективність Galaxy S8+ на порівняльному графіку з іншими Android-смартфонами: Google Pixel , OnePlus 3T та Huawei P10 , де він явно лідирує. Модель Galaxy S8 ще не пройшла випробовування.

За заявою керівників Samsung, знос батареї Galaxy S8 відбуватиметься набагато повільніше, ніж у попередньої моделі. За рік роботи, ємність акумулятора зменшиться лише на 5% замість 20% у смартфонів Galaxy S7 та Galaxy S7 edge.