Перейти до основного вмісту

Чертежі iPhone 7 та iPhone 7 Plus показують їх дизайн та особливості

Днями ми публікували живі фотографії iPhone 7 , достовірність яких не гарантована. Сьогодні з'явилися схематичні зображення майбутніх флагманів, що підтверджують справжність цих знімків.

На кресленнях iPhone 7 та iPhone 7 Plus видно, що дизайн апаратів зберіг стиль попередніх моделей. Схеми демонструють заміну 3,5-мм порту для навушників, Lightning-роз'ємом та наявність подвійної камери у моделі iPhone 7 Plus.

Відомий аналітик і творець точних прогнозів для яблучних девайсів, Мінг-Чі Куо, повідомив, що Apple спочатку планувала оснастити подвійним модулем Pro-версії iPhone 7. Однак, тепер подвійний модуль отримають моделі iPhone 7 Plus.

Перша картинка - це iPhone 7. Друга ж - модель 7 Plus, або їй дадуть ім'я "Pro". Як видно із зображення, всі плюшки отримають саме велику версію Айфона. Зроблено це збільшення суми чека. Хоча, можливо, ми помиляємося. Китайці Xiaomi , Huawei та Meizu сильно демпінгують ціни. Apple може й прогнутися.

Подивіться уважно на задню панель iPhone 7 Plus. Три точки знизу, найімовірніше, - Smart Connector, ідентичний, що використовується в iPad Pro. Конектор призначено для підключення прогресивних аксесуарів. Подивимося, наскільки співпадуть нинішні креслення із реальними iPhone 7 та iPhone 7 Plus.