Перейти до основного вмісту

Чохли Angry Birds для iPad 2/3/4

Войовничі пташки зі знаменитої гри Angry Birds не знають перешкод. Вони безстрашно залишають простори віртуального світу і тішать фанатів у реальному світі.

Стиль Angry Birds широко застосовується виробниками дитячого одягу та шкільного приладдя. Аксесуари для мобільних засобів та планшетів теж не відстають. Гаджети Apple мають великий вибір аксесуарів із зображенням популярних птахів. Але чохли від Gear4 із жорсткого пластику, один із найвдаліших захисних засобів і для Apple iPad 2/3/4.

Пластикові глянсові чохли-накладки Angry Birds для iPad 2/3/4

Ця модель чохлів має три варіанти дизайну. Це ландшафтна картинка та дві портретні. Малюнки на глянсовій поверхні пластику виглядають яскраво та ефектно. жорстка кришка захистить задню поверхню планшета від механічної дії. У конструкції чохла-накладки враховані особливості керування iPad. Для портів входу рознімань є необхідні отвори та вирізи.

Особливо міцний пластик, його яскрава глянсова поверхня дозволять уникнути маркості, що особливо актуально, якщо власник Aйпада – дитина. Веселий і яскравий чохол Angry Birds продовжить життя планшета і збереже його презентабельний вигляд. Ваш девайс набуде нового обличчя. Войовничий персонаж з бойовим характером щодня підніматиме настрій і стоятиме на сторожі захисту девайсу.

Фото накладки для iPad зі Злими Пташками

Придбати захисні чохли Angry Birds можна в Україні. Ціна аксесуара цілком відповідає якості виготовлення, функціональності та не рядовому дизайну чохла.

Фанати Angry Birds Style із задоволенням одягнуть iГаджет у нову обновку, а гарний настрій, бойовий настрій, зухвалі ідеї їм забезпечені.

Купити накладки з Angry Birds завжди можна на iOK: