Перейти до основного вмісту

Чохли для iPad Mini виробляються повним ходом

23 жовтня, більшість користувачів Apple техніки в передчутті, чекає нового дива від Apple - iPad Mini. хтось чекає та сподівається, а хтось уже повним ходом почав виробляти чохли для iPad Mini. Не складно здогадатися, китайські умільці на повний хід почали робити всілякі аксесуари для зменшеної версії планшетів від яблучної компанії.

Як стало відомо про розміри та форми плагшету?

Як повідомляє DigiTimes, вперше вдалося придбати підпільно робочу версію нового планшета iPad Mini. Зробити виміри та розпочати виробництво аксесуарів. Однак, щоб зменшити можливі ризики компанії-виробники виготовляють лише м'які версії чохлів із силікону. Нібито раптом форми планшета будуть трохи іншими.

Ця практика звична для китайських компаній. Керівники бізнесу хочуть заздалегідь підготуватися до старту продажів iPad Mini. І зовсім не дарма. Наприклад, з моменту виходу iPhone 5 пройшло вже досить багато часу, а чохлів для iPhone 5 досить мало на території України.

Найцікавіше, чи виробники вгадають з формами планшетного комп'ютера. Ситуація з iPhone 4S була сумною. Було зроблено передчасно тисячі аксесуарів, які не підійшли до цього смартфона. Передбачалося, що версія 4S смартфона повинна мати дизайн краплевидної форми. Але дизайн яблучного телефону не змінився.

Фото чохлів iPad Mini: