Перейти до основного вмісту

Чохли для iPad від Gucci та Louis Vuitton

Інтернет міцно увійшов у наше життя, а продукти Аpplе стали найпопулярнішими гаджетами сезону. Тому провідні дизайнери світу вирішили одягнути у свої вбрання планшет від Apple iPad. Що вийшло у фешн-брендів, Ви можете дізнатися далі, переглянувши картинки, або примірявши чохли живими в нашому інтернет-магазині iok.com.ua

Чохли для iPad Gucci

Через кілька тижнів після релізу Apple iPad у магазинах з'явилася новинка від Gucci – чохол для iPad. Над виглядом чохлів для планшетів працювала дизайнерка Фріда Джанніні. Традиційний принт марки Gucci не сплутаєш ні з чим.

Зовнішня сторона чохла виконана у двох варіантах – з неопрену Guccissima GG або чорної шкіри. Зсередини чохол покритий ніжною замшею та закривається конвертом на застібку – липучку. Їхня ціна складе &230.

Пізніше, Модний дім планує поповнити асортимент синім тканинним, темно-зеленим та бежевим неопреновими чохлами.

Чохли для iPad Louis Vuitton

Дизайнери Louis Vuitton не залишилися байдужими до модних зараз Apple iPad. Відомий бренд виготовив чохли двох варіантів – традиційний коричневий з монограмою LV, другий – у чорно-сіру шашечку Damier Graphite. Ціна цього бренду буде дещо вищою - &366.

Чохли на iPad у Гуччі та Луї Вітон стилі в Україні

Шановні відвідувачі нашого інтернет-магазину iOK, на наших віртуальних лавках Ви зможете обрати чохол у стилі відомих світових брендів. У нас є чохли копії, високої якості. Від оригіналу відрізнити майже неможливо. Єдиний мінус чохлів у тому, що вони не з модного дому Gucci чи Louis Vuitton. :) Але, ціна на ці стильні аксесуари в десятки нижче, що робить покупкою дуже привабливою! :) За цим посиланням Ви зможете купити чохли для iPad .