Перейти до основного вмісту

Чохли для iPhone 5C - найкращі з найкращих

Популярні компанії-виробників аксесуарів для мобільних пристроїв вже готові представити кращі захисні чохли для бюджетного смартфона Apple. Всім відомо, що пластиковий корпус iPhone 5C потребує максимального захисту від подряпин, потертостей та ударів.

Для того, щоб вам легше було зорієнтуватися в багатому розмаїтті захисту для iPhone, і було простіше вибрати чохол для iPhone 5C , ми представляємо ТОП 10 найкращих аксесуарів для iPhone 5C.

1. Чохли Spigen SGP Ultra Hybird для iPhone 5C

Чохол є союзом полікарбонатного бампера і прозорої кришки на задню панель смартфона. Таке вдале поєднання дозволить надійно захистити пристрій від механічних впливів та збереже неповторну індивідуальність iPhone 5C із кольоровим корпусом.

2. Чохли Case-Mate Studio Prints для iPhone 5C

"Веселі" пластикові кейси з яскравими принтами порадують різноманітністю візерунків та колірних поєднань. Зручний і приємний на дотик аксесуар сподобається стильним і романтичним натурам.

3. Чохли Spigen SGP Ultra Thin Air для iPhone 5C

Захисні чохли від бренду SGP оцінили власники попередніх моделей смартфонів Apple. А прозорий варіант моделі став лідером з продажу. Легкі, тонкі, витончені чохли за демократичною ціною, претендують на успіх і для пластикового iPhone 5C.

4. Чохли Supcase Unicorn Beetle Premium для iPhone 5C

Протиударний чохол Supcase Unicorn Beetle виготовлений із міцного полікарбонату, сконструйованого з кількох шарів, що забезпечує максимальні захисні характеристики аксесуарів. Бронебійний чохол має брутальний дизайн і випущений у шести яскравих кольорах.

5. Чохли Spigen SGP Neo Hybrid для iPhone 5C

Чохли SGP Neo Gybrid на iPhone 5C - Яскраві представники пластикових чохлів, що складаються з бампера та кришки на задню стінку смартфона. Кришка виготовлена з матового пластику, внутрішня сторона якого посилена гумовими ребрами. Завдяки цьому аксесуар чудово захищає гаджет від ударів та падінь. Зручна ціна та стильний дизайн чохла зводять його до розряду лідерів.

6. Obliq SkyLine Pro для iPhone 5C

Чохол-гаманець для iPhone 5C з бронезахисними властивостями виглядає стильно та дорого. Аксесуар виконаний з ударостійкого полікарбонату та має спеціальний відсік для візиток та кредитних карток.

7. Spigen SGP Tough Armor для iPhone 5C

Чохли iPhone 5C з бронебійної серії SGP мають відмінні захисні характеристики та неповторний дизайн. Бездоганна якість аксесуарів американського бренду не викликає сумнівів, а стильне поєднання кольорів додасть яскравості вашому образу.

8. Чохл iLuv La Pedrena для iPhone 5C

Пластиковий чохол з цікавим дизайнерським задумом, здатним підкреслити яскравий колір iPhone 5C, який проглядатиме крізь фігурні отвори. Аксесуар виконаний у п'яти колірних варіантах.

9. Чохли Urban Armor Gear Maverick

Урбаністичний дизайн протиударного чохла для iPhone 5C одразу привертає увагу. прозора кришка не заважає милуватися колірною гамою смартфона, а полікарбонатний бампер посилює захист від падіння.

10. Чохли Supcase Unicorn Beetle

Спеціальна конструкція кейсу, що складається з кількох шарів полікарбонату, забезпечує максимальні захисні характеристики аксесуарів. Стильний дизайн та яскрава кольорова гама забезпечують привабливий зовнішній вигляд.

Інтернет-магазин має в своєму розпорядженні колекцію чохлів для iPhone 5C найпопулярніших брендів. Наші менеджери допоможуть вам визначитися із вибором найкращого захисного аксесуара для смартфона.