Перейти до основного вмісту

Чохли для iPhone 5C продаються вже і на Amazon

Як завжди, випереджаючи час, виробники аксесуарів пропонують захист для гаджетів, які ще не з'явилися. Йтиметься про чохли для iPhone . Наприклад, виробник elago, заручившись інформацією та чутками про iPhone 5C, представив на Amazon аксесуар для захисту задньої панелі очікуваного смартфона.

Дивіться на чохли від Elago на iPhone 5c

Цілком імовірно, що параметри нового чохла збігатимуться з параметрами бюджетного смартфона. Адже схеми iPhone 5S та iPhone 5C з'явилися у мережі ще на початку літа. Виробники не вперше йдуть на таку авантюру, використовуючи інформацію, отриману від Apple партнерів.

Ризикований хід компанії

Компанія elago запропонувала до продажу на Amazon чохол для iPhone 5C. Чохол виготовлений у вигляді пластикової кришки на "спинку" смартфона, у трьох колірних варіантах. Виготовлено дві версії аксесуара за ціною $11 та $25. У комплекті з другим варіантом постачається захисна плівка на екран. Подивимося чи вийде у компанії бути першим на ринку аксесуарів. А ось iOK може похвалитися чудовою послугою – друк на чохлах для iPhone . Чи бачили таке?