Перейти до основного вмісту

Чохли для iPhone до 8 Березня!

Довгоочікуваний жіночий день вже скоро! Ви, звичайно, дарували коханій подрузі, дружині, мамі – парфуми, прикраси, білизну, парфумерію? Тепер ламаєш голову над черговим подарунком?

Чохольчик для iPhone?

Чохол для телефону – ось найкращий сучасний та оригінальний подарунок до 8 Березня! Ви б бачили, як спалахують очі дівчат, коли вони дивляться на чохол-зайчик для iPhona з пухнастим хвостиком з яскравого м'якого силікону. А пластиковий чохол зі стразами Сваровські – мрія не однієї дівчини із тонким смаком.

Шкіряні чохли відомих брендів Louis Vuitton (LV), Dolce & Gabbana (DL), Gucci (Гуччі) стануть доповненням гардеробу вишуканої модниці.

Стильний чохол із фетру – Safo для iPhona виконаний у стилі мінімалізм або чохол-Панда з повсті, відмінний креативний подарунок.

Велике кольорове розмаїття пластикових та силіконових чохлів, відмінної якості з модними принтами (навіть модний зараз горох), веселими малюнками мультяшних героїв роблять наші чохли бажаним подарунком у святковий день.

А як Вам чохол у вигляді всіх улюблених солодощів? :)

Силіконові чохли різноманітних забавних форм: чохол-шоколадка, чохол-кросівок, чохол-вухо для iPhona порадують дівчину з зухвалим характером.

А як і витончено виглядають вінілові наклейки для iPhona. Стараннями відомих дизайнерів відображені всі стилі та смаки на глянцевій поверхні міцного вінілу.

Гартуйте наші каталоги – в них ви знайдете заповітне бажання Вашої дівчини! Вибраний вами чохол для iPhone у подарунок для вашої обраниці не лише захистить смартфон, а стане приємним спогадом про Вас щодня.

10% знижка на всі аксесуари для iPhona до 8 березня зробить ваш вибір ще приємнішим.