Перейти до основного вмісту

Чохли Rabito Unik для iPhone 4/4S - улюблені зайчики

Ця дивовижна серія чохлів Rabito Unik iPhone 4/4S виділяється серед інших незвичайним колірним ефектом. Rabito Unik – не просто пластиковий чохол для захисту вашого гаджета. Він здатний змінювати свій колір як хамелеон, адаптуючись до навколишнього середовища.

Шалено приємні на дотик

Кожна модель лінійки названа на честь дорогоцінного каміння, і виглядає як розкішний аксесуар. Аметист, нефрит, гранат - хороші асоціації з яскравим респектабельним життям.

Вас розважить різноманітність кольорів, які заграють на поверхні чохла. Кольори грають і іскряться залежно від ракурсу та освітлення. Чохол Rabito Unik iPhone 4/4S представлений Вашому вишуканому смаку в блакитній, зеленій, рожевій та оливковій версіях. Аксесуар сяє, від ніжного прохолодного блакитного, до глибокого кольору моря, від ніжно-рожевого до криваво-гранатового квітів. Прикольні чохли , не посперечаєшся. :)

Логотип знаменитої компанії Rabito – білий кролик, грайливо виділяється на тлі яскравих кольорів. iOK чекає надходження цих милих аксесуарів, а зараз ми готові запропонувати Вам кумедні силіконові чохли зайчики на iPhone для всіх моделей.