Перейти до основного вмісту

Чохли Safo для Apple - міфи, помилки, переваги

У пошуках міцного захисного аксесуара для техніки Apple? Зверніть увагу на оригінальні та неповторні кейси від бренду Safo. Ми знаємо про них майже все, тому вирішили поділитися з Вами всіма тонкощами.

Чохол не міцний, розтягується та зношується.

Спеціальна обробка натуральної вовни робить повсть (фетр) дуже міцним зносостійким матеріалом. Завдяки своїм якостям він широко використовується в точному приладобудуванні, автомобільній, швейній, взуттєвій промисловості та ін.

Вовняні волокна мають верхній лускатий шар – кутикулу, завдяки якій волокна вовни міцно зчіплюються один з одним і утримують матеріал від надмірного розтягування. Повстяний чохол щільно облягає девайс і не деформується на відміну від штучного матеріалу.

Чохол підвищує температуру девайсу.

Натуральна вовна – чудовий матеріал, що пропускає повітря. Тим більше, що девайс виробляє настільки мінімальне тепло, в режимі очікування, що просто не може перегрітися в одязі.

Чохол не вологостійкий.

Спеціальна структура повсті та властивість натуральної вовни забезпечують його здатність відштовхувати вологу. Але не варто занурювати його у воду. :)

Чохол дряпає девайс.

Поверхня повсті (фетру) настільки м'яка, що просто не може подряпати пластикову або скляну поверхню гаджета. Крім того мене спеціально багаторазово натирали поверхню повсті для тестування. Поверхня залишалася рівною та блискучою.

Повсть створює електростатичність.

Експериментальним шляхом ми встановили, що ніякої електростатичності чохла немає. Девайси в чохлі ніколи не «вдарять струмом». Будьте спокійні. :)