Перейти до основного вмісту

Чохли SGP для iPhone 4, iPhone 3Gs - огляд

Сьогодні ми розглянемо чохли SGP для Apple iPhone.

Чохли бренду SGP з'явилися одні з перших, які сподобалися і запам'яталися все, як захисні аксесуари, які не збільшують розміри телефону. До їх появи, зазвичай користувалися чохлами кишеньками, в які телефон засовувався після розмови. SGP справила революцію на ринку чохлів і не втрачає своєї популярності й досі.

Розглянемо чохол SGP Ultra Thin ближче:

Чохол кріпиться на боках айфона, залишаючи невеликий зазор перед екраном. Для більшості з нас це дуже важливо. Тепер можна не бояться класти телефон на стіл екраном униз. Чохол створює захист у 1-2 мм, при якому пил та піщинки на столі не подряпають екран. Айфон також захищений і з боків. Тобто, чохол поєднує у собі роль бампера.

Конкуренцію в цьому сегменті ринку створюють чохли Moshi , виконані точно за такою ж формою. Деякі вважають, що їх робить одна фірма, просто матеріали підбирає різні. SGP глянсові, а Moshi – матові. Але обидва чохли виглядають дуже стильно і солідно, захищаючи Айфон, і в той же час не закриває всіма улюблене лого компанії Apple.

У комплекті із чохлом йде плівка на екран:

У комплекті із чохлом SGP Ultra Thin йде захисна плівка для екрану. Тепер Ваш телефон повністю захищений від подряпин та дрібних пошкоджень.

Яскрава палітра кольорів на вибір:

Доступно кілька кольорів. Ви можете вибрати колір, який вам до душі. Завжди веселіше тримати в руках телефон у яскравих тонах, це підніме настрій не лише Вам, але й оточуючим. А хто любить серйозний стиль, можна обмежитися чорним або білим дизайном.

У нашому магазині представлені чохли для наступних моделей смартфонів від Apple:

  • iPhone 3G
  • iPhone 3Gs
  • iPhone 4

Чохли SGP відмінний вибір для людей, які не хочуть збільшити розміри телефону, зберегти дизайн і форми, залишити вхід для навушників відкритим і не закривати яблучко на задній стороні, але і при цьому захистити смартфон від подряпин і потертостей.

Чохол SGP буде приємним подарунком для друзів та коханих.