Перейти до основного вмісту

Чохли SwitchEasy Avant-garde для iPhone 4/4S: Chateau, Blossom, Plank, Clockwork

У нескінченній різноманітності захисних чохлів для iPhone вигідно виділяються чохли серії Avant Garde від SwitchEasy. Поряд із практичністю та функціональністю, виробникам вдалося продемонструвати оригінальну естетику своїх аксесуарів.

До цієї серії входять чотири модифікації скульптурного дизайну. Чохли для iPhone 4/4S : Chateau, Blossom, Plank та Clockwork з м'якого пластику захищають задню кришку та грані смартфона, продовжуючи його первозданний вигляд.

На чохлі Chateau для iPhone витіснене старовинне містечко з гострими шпилями, сходами та затишними будиночками. Blossom прикрасить ваш смартфон чудовою композицією з троянд, яких так і хочеться доторкнутися. Три класичні кольори підкреслюють витончений дизайн аксесуара. Деревна структура PLANK оригінально виглядає на сучасному гаджеті. Чохол Clockwork, ніби складається з шестерень годинного механізму. Кожен чохол виглядає надзвичайно стильно, підкреслюючи індивідуальність.

Детальний огляд чохла SwitchEasy Chateau

Розглянемо чохол Chateau для iPhone та його якісні характеристики Креативний чохол виготовлений з м'якого пластику, приємного на дотик, який легко набув потрібної скульптурної форми.

У комплект увійшли заглушки для рознімань, дві плівки на екран, серветка з мікрофібри для очищення екрану.

Встановлюється Chateau протягом хвилини. На ребро iPhone надягаємо обідок, на екран накладаємо захисну плівку, і кріпимо задню кришку. Чохол призначений для моделей iPhone 4 та 4S, містить вирізи для всіх кнопок керування.

Мікрокориста структура пластику дозволяє утримувати смартфон у руках, уникаючи падінь. Як тільки ви візьмете до рук чохол Chateau, вам не захочеться його випускати. Якісна та стильна річ зробить зручним використання телефону.

Фото чохольчика:

Скульптурну композицію ефектно підкреслюють три яскраві кольори: бірюзовий, жовтий та білий. Компанії SwitchEasy вдалося поєднати оригінальний стиль із практичністю та надійністю. всі чохли серії Avant Garde, загалом, підкреслюють індивідуальність та забезпечують захист iPhone.

Любителі креативного дизайну та незвичайних аксесуарів зможуть гідно оцінити неповторний і відомий стиль SwitchEasy.