Перейти до основного вмісту

Чохли та плівки для iPhone 5C пропонує до покупки Spigen SGP

Незважаючи на те, що компанія Apple тримає в секреті розробку бюджетного iPhone, у мережі регулярно з'являється інформація про новий пристрій, фотографії з його зображенням. А останні новини містять відомості про технічні характеристики пристрою, ціну, дату випуску та назву смартфона.

Новий смартфон ще не з'явився, а чохли вже готові?

Склався повний портрет iPhone 5C, прототипом якого став медіаплеєр iPod touch. Інтернет-магазин Amazon продемонстрував свідків цього припущення. Чохли Spigen SGP для iPhone 5C мають отвори під подовжені кнопки регулювання гучності на бічній грані корпусу, точно як у iPod touch. Знову підтвердилося припущення про кілька варіантів кольорів корпусу планшета.

SGP не перша фірма, яка пропонує чохли для iPhone 5C

Цікавий факт про те, що навздогін китайським виробникам аксесуарів, серйозні американські компанії зайнялися виробництвом чохлів для iГаджетів, ще до появи в продажу. Наприклад, китайський кейс elago S5C Slim 2 Fit, надійде у продаж 23 серпня, незважаючи на те, що вихід iPhone 5C планується на вересень 2012 року. Відомий американський бренд Spigen SGP вже зараз приймає замовлення на чохол iPhone 5C Case Slim, за ціною 22 долари. Початок продажів намічено на кінець серпня. Крім того, Spigen SGP готова забезпечити захисними плівками для iPhone 5C по 5 доларів, починаючи з 15 серпня.

Чекаємо на два нових Apple iPhone? Бюджетний та топовий?

Є відомості, що у вересні відбудеться дебют одразу двох моделей смартфонів Apple – iPhone 5C та iPhone 5S. Купертинівці роблять ставку на ринки країн та розширення купівельної аудиторії за рахунок залучення молоді. До речі, є такий чохол для Phone 5 :)