Перейти до основного вмісту

Чохли та сумки для iPad та MacBook із французької шкіри та австралійської вовни - Espelette Collection

Сайт громадського фінансування Kickstarter представив проект для любителів аксесуарів із родзинкою. Чохли для iPad та MacBook належать до аксесуарів преміум класу, виготовлені із високоякісних натуральних матеріалів. Американська компанія Espelette вже співпрацювала з Kickstarter, успішно реалізувавши виробництво алюмінієвих чохлів для Phone 5 .

Шкіра, шерсть та руки професіонала своєї справи

Наразі виробники вирішили використати для виробництва аксесуарів французьку шкіру та австралійську шерсть, які мають відмінні захисні властивості, не пропускають вологу та бруд.

Продукція варта уваги

В результаті вийшла ексклюзивна колекція Espelette Collection, що складається з чохла для MacBook 13-дюймів ($179,99) та чохла для MacBook 10 дюймів ($89,99). Родзинка аксесуара у двосторонньому клапані, колір якого можна змінювати, перекидаючи з одного боку на інший. Клапан виконаний у «коньячному» та графітовому кольорах. Міцний ремінь служить для перенесення та прикраси аксесуара. Ремінь можна зняти та носити сумку у вигляді "конверта". У додатковій кишеньці на блискавці можна зберігати дрібницю та інші потрібні дрібниці.

Чохол-сумка колекції виглядає респектабельно та стильно, демонструючи відмінний смак власника. Сподіваємось на успішне завершення проекту, який практично зібрав необхідну суму для запуску масового виробництва оригінального аксесуара.

Як же без відео

Чи є щось схоже на ринку України?

Саме цього бренду у нас немає. Але є схожі і навіть більш продумані. Зверніть увагу на продукцію ручної роботи: